Sabaaydi Massage

Sabaaydi-Massage is een nieuwe vorm van Thaise massage met warme kruidentempels en olie.

Massage van de rug en schouderpartij en voeten met warme Thaise kruidenstempels, gevolgd door een massage met warme olie.

Euro: 60,00

Sabaaydi is afgeleid van Sawaaydi wat betekent: ‘Ik wens u veel geluk, gezondheid en een fijn leven’. Een exclusieve massage voor een diepere ontspanning van lichaam en geest.

sabaaydi-massage-01De Sabaaydi-massage bestaat uit een aantal handelingen. Allereerst worden rug en schouderpartij met warme Thaise kruidenbuidels gemasseerd. Daarop volgt een ontspannende oliemassage van de rug. De laatste restjes spanning vloeien weg bij de hoofdmassage. De behandeling wordt afgesloten met een oliemassage van de voeten. De totale behandeling duurt anderhalf uur en kan naar behoefte worden aangepast.


De samenstelling van deze unieke sabaaydi kruidenstempels zijn volgens het traditionele recept van What Pho (de meest beroemde massageschool van de wereld gelegen in Thailand). De kruidenmix bevat o.a Borneol & Camphor, Tamarinde, Citroengras, Pogostemon, Kaffir limoen,  Tumeric, Gember/Zingeber, Accacia & Concinna wild, Pandanblad , Cablin (Patchoulli).sabaaydi-massage-02

Het doel van de Sabaaydi massage:

  • Geeft weer energie en een fit gevoel.
  • Bestrijdt stress, vermoeidheid, slapeloosheid en zorgt voor een goede doorbloeding.
  • De kruiden hebben een reinigend effect op de organen.
  • Brengt verlichting bij spierpijn, allerlei vormen van reuma, jicht en spierdystrofie.
  • Kan ondersteunend werken bij mensen met overgewicht.
  • Het lichaam preventief in een goede conditie te houden.